PraiseAvond: zondag 14 januari 2018

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/01/2018
19:00 - 20:30

Locatie
De Goudse Waarden

Categorieën


Thema: Obstakels in je leven
Spreker: Wim Hoddenbagh

De Bijbel staat vol met voorbeelden van mensen die tegen bergen aanliepen. Obstakels in het leven. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met pijn, verdriet en teleurstelling. Misschien zijn jouw omstandigheden op dit moment verre van makkelijk. Je worstelt, ervaart moeite, je loopt vast of je hebt conflicten met mensen om je heen. Je twijfelt misschien: houd God (nu) wel van mij? Mag ik bij hem komen? Vaak bidden we God om hulp om onze bergen (met moeilijkheden) te verzetten. Maar vaak wil Hij juist met ons de berg beklimmen. Hij wil ons moed en hoop geven. Het evangelie van Jezus helpt ons. Hij zegt: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven.’. Jezus wil ons brengen naar vrijheid, bevrijding en vrede. Zorgt dit ervoor dat het leven hier op aarde maakbaar is? Nee, zeker niet. Maar God is het die wil voorzien in elke situatie. Soms op de moeilijkste plekken, maar meestal gewoon door het leven heen. Hij wil zich laten kennen zoals Hij werkelijk is. God wil met ons in relatie leven en is bij ons in elke gebeurtenis! Wim zal ons meenemen en laten zien hoe we met obstakels in het leven mogen omgaan. Het belooft een bemoedigende avond te worden en we zien uit naar wat God deze avond gaat doen.

Wim Hoddenbagh spreekt veel in kerken en op conferenties en events. Hij brengt jarenlagen ervaring mee als spreker en is sinds 2017 verbonden aan Royal Mission. Wim is getrouwd met Gea en heeft drie kinderen. Wim spreekt graag over de verfrissende kracht van de Geest, Gods liefde vanuit zijn Vaderhart, opwekking en reformatie van de kerk, praktische geloofslessen, en Jezus navolgen vanuit rust en genade. Meer info: www.royalmission.nl

Neem je vrienden/vriendinnen mee. Ouders jullie zijn ook weer van harte welkom! Deuren gaan open om 18.30 uur en de avond begint om 19.00 uur. Let op! We zijn verhuisd. Ons nieuwe adres; De Goudse Waarden, Kanaalstraat 31 in Gouda. Tot dan! 

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram

wim hoddenbagh

Wim Hoddenbagh