Steun ons

Vanuit de PraiseAvond Gouda willen we jou graag laten zien wat een geweldig jaar 2017 was. We willen ons verlangen met jou delen en we willen je de mogelijkheid geven om een bijdrage te leveren aan 2018!


Terugblik op het afgelopen jaar: een paar hoogtepunten! 

In januari sprak Coen Nuijten over het thema: De Vader, de Zoon en wie? Deze avond ging over leven in relatie met de Heilige Geest. Tijdens deze avond heeft Coen ons aan de hand van de Bijbel en een aantal eenvoudige voorbeelden laten zien wie de Heilige Geest is, welke invloed Hij had in de levens van Bijbelse personen, maar bovenal dat hij vandaag de dag nog steeds dezelfde is. We kunnen leven in relatie met de Heilige Geest. Aan het einde van de avond was er de mogelijkheid om voor je te laten bidden. Er werd gebeden om vervulling met de Heilige Geest. Het was heel mooi om te zien dat er wel 30 bezoekers van alle leeftijden en achtergronden naar voren gingen om voor zicht te laten te laten bidden! 

In maart sprak Carianne Ros over ‘Echte vriendschap’. Dit was een bijzondere avond waarin Carianne ons liet zien dat we heel vaak erkenning en eigenwaarde halen uit wat onze vrienden. Wat zeggen ze over ons? Maar daar draait het niet om, vertelde ze. Het gaat om dat we zien hoeveel God van ons houdt. Als we zijn liefde ervaren kunnen we goede vriendschappen aangegaan. Zo kunnen we houden van ons zelf en onze vrienden. Onze waarde ligt in Hem! Een avond waarin de kijk op vriendschap echt in een ander licht werd gezet.

Ons verlangen

Als PraiseAvond hebben wij het verlangen dat jongeren en tieners op een persoonlijke manier in aanraking komen met de liefde van Jezus. Dat ze ontdekken hoe waardevol ze zijn en dat ze gaan zien wat voor invloed ze mogen hebben in hun omgeving. Het mooie van de avonden vinden wij dat er tieners en jongeren uit veel verschillende gemeentes komen. Uit Gouda, maar ook zeker uit de daarbuiten!


Draag jij bij aan 2018?

2018 wordt voor ons een spannend begin. We gaan na 16 jaar verhuizen. 14 januari is onze eerste avond op de nieuwe locatie: Kanaalstraat 31 in Gouda.

Ook in 2018 willen wij graag verder gaan met het delen en uitleven van ons verlangen. Op dit moment hebben we nog een aardig financieel gat te overbruggen. We willen je vragen om ‘Vrienden van de Praise’ te worden. Je kan ons periodiek (maandelijks en/of per kwartaal) ondersteunen. Met een eenmalige gift maak je ons ook blij.

Je gift kun je overmaken naar NL04RABO0322499860 ten name van Stichting Gouden Hart, onder vermelding van 'Gift voor Praiseavond'. Ook kun je een digitaal machtigingsformulier invullen voor je gift.

Ja, ik wil bijdragen! 

Heb jij een vraag over het geven van een gift? Dan kun je ons een bericht sturen of bellen met Sjacko Nap (0614324908)