Steun ons

Vanuit de PraiseAvond Gouda willen we jou graag laten zien wat een geweldig jaar 2016 was. We willen ons verlangen met jou delen en we willen je de mogelijkheid geven om een bijdrage te leveren aan 2017!


Terugblik op het afgelopen jaar

We blikken graag eerst even met je terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we in het afgelopen jaar ontdekt?

In januari sprak Jan Wolsheimer. Dit deed hij aan de hand van het thema: ‘Vluchtelingen, wat is jouw plan?’. Zeker toen, maar ook nu nog een actueel thema. Tijdens deze avond liet Jan op een mooie manier zien dat wij de handen en voeten van Jezus mogen zijn. Hier op aarde. Daar zijn we nooit te jong voor!

Willem de Vink nam ons in maart mee aan de hand van een mooi getuigenis. Hij kwam met sprekende voorbeelden voor jongeren en tieners. Welke waarde hebben wij door Jezus? Hoe kijkt God naar ons? Is het werkelijk mogelijk om vanuit een hemels DNA te leven. Tijdens deze avond maakten veel tieners en jongeren een keuze voor Jezus. Geweldig!

Afgelopen november waren naast de tieners en jongeren ook ouders in het bijzonder welkom. Waarom? Deze avond stond in het teken van generaties. Gerdien Lammers sprak. Zij liet ons zien dat God de verschillende generaties aan elkaar heeft gegeven om samen het koninkrijk van God te bouwen. Tijdens deze avond zegenden de ouderen de tieners en jongeren. (zie foto) Heel bijzonder!

Ons verlangen

Als PraiseAvond hebben wij het verlangen dat jongeren en tieners op een persoonlijke manier in aanraking komen met de liefde van Jezus. Dat ze ontdekken hoe waardevol ze zijn en dat ze gaan zien wat voor invloed ze kunnen en mogen hebben in hun omgeving. Het mooie van de avonden vinden wij dat er tieners en jongeren uit alle verschillende gemeentes komen. Uit Gouda, maar ook zeker uit de omgeving. Wij zien dat God krachtig werkt en dat veel tieners en jongeren geraakt worden. Door de spreker, muziek en gesprekken die ze hebben. We zien jongeren en tieners een keuze maken voor Jezus. We ervaren ook dat de PraiseAvond een mooie plek is waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten.


Draag jij bij aan 2017?

Ook in 2017 willen wij graag verder gaan met het delen en uitleven van ons verlangen. Op dit moment hebben we nog een aardig financieel gat te overbruggen. We willen je vragen om ‘Vrienden van de Praise’ te worden. Je kan ons periodiek (maandelijks en/of per kwartaal) ondersteunen. Met een eenmalige gift maak je ons ook blij.

Je gift kun je overmaken naar NL04RABO0322499860 ten name van Stichting Gouden Hart, onder vermelding van 'Gift voor Praiseavond'. Ook kun je een digitaal machtigingsformulier invullen voor je gift.

Ja, ik wil bijdragen! 

Heb jij een vraag over het geven van een gift? Dan kun je ons een bericht sturen of bellen met Sjacko Nap (0614324908)