De kracht van het gebed

Ben je bekend met de kracht van het gebed? Heb je wel eens gezien of gemerkt hoe snel God in actie kwam op het moment dat jij begon te bidden?

Sinds 4 maanden hebben wij een gebedsgroep opgestart voor ons dorp, we komen tweewekelijks samen om met elkaar te strijden in gebed voor alles wat zich afspeelt in en rondom de kerk en inwoners. Geweldig om te zien hoe God zo concreet gebeden verhoort, deuren opent en harten van mensen aanraakt met Zijn liefde. Steeds opnieuw verwonderd het mij weer als ik zie hoe letterlijk en direct de Heer gehoor geeft aan onze gebeden. Zoals laatst toen ik bad voor een goede vriendin in nood, ik bad of God haar op dat moment krachtig wilde aanraken op haar werk met Zijn Liefde, direct laat God mij een beeld zien waarin ik mijn vriendin aan haar bureau zie zitten en hoe de hand van God haar hart aanraakt, minder dan een minuut later krijg ik een bericht van haar dat ze opeens haar lichaam heel warm voelt worden (het vuur van de Heilige Geest) en dat ze diepe vrede ervaart. Zij wist niet dat ik zojuist krachtig voor haar gebeden had, toen ik haar vertelde dat ik zojuist voor haar gebeden had bemoedigde dat haar en mij natuurlijk enorm!

Zie je hoe de Heer in actie komt als wij beginnen te bidden? Als wij gaan bidden en woorden van geloof uitspreken gebeurt er wat…..de engelenwereld komt in beweging!

Geschreven door: Hanna Rensen