PraiseAvond: zondag 11 maart 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/03/2018
19:00 - 20:30

Locatie
Chr. Scholengemeenschap De Goudse Waarden (Aula)

Categorieën


Thema: Profetie – God wil spreken tot jouw hart! 

Wat is profetie? Gave van de Geest? De stem van God? Tijdens deze avond willen we samen zoeken. Naar de rol, doel en functie van profetie vandaag de dag, in de kerk, maar ook zeker in jouw leven. Bram Flippo komt deze avond spreken. Het belooft een ontzettend bemoedigende avond te worden!

bram flippo spreker praiseavond gouda 11 maart 2018Bram gelooft dat profetie gaat over de hartsrelatie die God met ons wil hebben en die wij met God mogen hebben. God wil zijn hart met je delen, omdat Hij van je houdt.
Dat is de kern van het evangelie: Jezus Christus, de Zoon van God die God’s onvoorwaardelijke liefde laat zien. Jezus leeft en Hij spreekt door zijn Heilige Geest, nu in onze tijd tegen jou en mij omdat we bij Hem horen. De vraag die Hij door zijn Geest stelt, is altijd: wil je je hart openen voor mij? Onze God is een sprekende God, die ons wil leiden door zich aan ons te openbaren. Jezus noemt ons zijn Lichaam op aarde om wat hij spreekt door te geven en daar in te leven. Daardoor kun Hem, maar ook jezelf dieper leren kennen omdat je een hartsrelatie hebt met je Vader. Hiermee zullen we 11 maart bezig zijn, heel praktisch, vanuit de Bijbel. Het zal niet alleen theorie zijn. Naast het Woord horen gaan we het Woord “doen”. Het mooie is dat jij daar voor geroepen bent wanneer je weet dat je bij Hem hoort.

We gaan een ontspannen avond samen hebben, met degelijk onderwijs, de nodige humor en verhalen. We hopen dat je het daarin Hart van God zal ervaren en dat jij je hart zult openen voor meer van Hem. Kom vooral samen. Neem je vrienden, vriendinnen, broers en/of zussen mee en ook zeker de ouderen, jullie zijn ook van harte welkom!

De deuren gaan open om 18.30 uur, we beginnen om 19.00 uur! Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram!

praiseavond 11 maart 2018