PraiseAvond: zondag 13 november 2016

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/11/2016
19:00 - 20:30

Locatie
De Goudse Waarden

Categorieën Geen Categorieën


Thema: De kracht van generaties, samen bouwen aan Gods Koninkrijk.

Dit jaar staan we stil bij ‘relaties’. Al op de eerste bladzijden van de bijbel kunnen we lezen dat God een speciale bedoeling heeft met de verbinding (of relatie) tussen ouders en kinderen, ouderen en jongeren. God is de God van Abraham, Isaak en Jakob. De God van vaders, zonen en kleinzonen: de God van generaties. Johannes schrijft: ‘Vaders, u kent hem die er is vanaf het begin’. God is van begin af aan van plan geweest zich te verbinden met generaties. Kennen wij God ook zo? Wat betekent dit voor relaties tussen vaders en zonen, moeders en dochters? Kinderen en ouderen?

Oproep aan de tieners en jongeren, neem je vader en/of moeder mee. Ouders wees deze avond ook in het bijzonder welkom. Tijdens de avond zal er ook een moment zijn om je als generatie te laten zegenen.

Gerdien Lammers komt spreken. Tijdens deze avond gaat Gerdien dieper in op het thema ‘de kracht van generaties’, waarbij we samen gaan ontdekken hoe de verschillende generaties elkaar nodig hebben voor de bouw van het koninkrijk van God. Gerdien Lammers is docente op de VrijZijn trainingsschool. Daarnaast is ze beleidsmedewerker en ‘rechterhand’ van Wilkin van de Kamp bij VrijZijn. Het is haar verlangen dat mensen gaan ontdekken hoeveel God van hen houdt.

gerdien-lammers-praiseavond-gouda