PraiseAvond: zondag 22 januari 2017

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/01/2017
19:00 - 20:30

Locatie
De Goudse Waarden

Categorieën Geen Categorieën


Thema: De Vader, Zoon en.. wie? – Leven in relatie met de Heilige Geest
Spreker: Gerard de Groot

De Vader, Zoon en.. wie? Het is wel bekend wie daar ingevuld moet worden: de Heilige Geest. Echter is het niet zo makkelijk om over deze ‘wie’ te spreken. Dit jaar behandelen we het thema relaties. Aankomende avond zullen we het hebben over de Heilige Geest. Wie is de Heilige Geest eigenlijk? Kunnen we een relatie met hem hebben? Zo ja? Hoe werkt dat dan? Hij is vaak onderbelicht terwijl God zegt dat Hij de plaatsvervanger van Jezus is!
Gerard de Groot zal ons hierin meenemen en antwoord geven op deze vragen. Gerard is voorganger en oprichter van de Levend woord gemeente in Rotterdam en spreekt op eenvoudige, boeiende en enthousiaste wijze over dit onderwerp.

In aanloop naar deze avond vroegen we het aan Gerrit Vreugdenhil. Voorganger van de Sint-Janskerk in Gouda. Hoe kunnen we leven in relatie met de Heilige Geest. Zijn leven veranderde na een gesprek met twee predikanten uit Chili. Bijzonder! Lees de blog! 

Nodig je vrienden en familie uit, iedereen is welkom! Het belooft een mooie en krachtige avond vol aanbidding, gebed en een sprekende boodschap te worden!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook! Tot 22 januari.