PraiseAvond: zondag 26 maart 2017

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/03/2017
19:00 - 20:30

Locatie
De Goudse Waarden

Categorieën


Thema: Echte vriendschap – word ik wel geliked? 

Vriendschap is belangrijk, het is een zegen. Het maakt je gelukkig! Ja, is dat zo? In deze tijd laten we met een duimpje (vind-ik-leuk) zien wat en wie we leuk vinden. Een ‘like’ is zo gegeven, maar krijg je ook ‘likes’ van je echte vrienden?

Vriendschap het lijkt soms vanzelfsprekend, iets dat je doet, het hoort erbij. Maar het opbouwen en onderhouden kost tijd, aandacht en energie. Zijn de vriendschappen die je hebt goed voor je? Hoe ga je om met teleurstellingen? Hoe kun je de diepte in met je vrienden en vriendinnen? En welke rol speelt God in vriendschappen? Kortom, een avond die gaat over ‘echte vriendschap’. We hebben een passende voor dit thema: Carianne Ros.

Carianne Ros is schrijver, spreker, trainer, christentherapeut en personal coach. Sinds 2003 heeft zij haar eigen praktijk TotalBalance, waarin ze mensen begeleidt om balans te vinden met God, zichzelf en hun omgeving. 

Wij kijken vol verwachting uit naar deze avond. Kom deze avond vooral met je vrienden en vriendinnen. Familie, broers en/of zussen zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Deuren gaan open om 18.30 uur, de avond begint om 19.00 uur! Toegang is gratis! 

Meer bij dit thema..

 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!