PraiseAvond: zondag 12 mei 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/05/2019
19:00 - 20:30

Locatie
Chr. Scholengemeenschap De Goudse Waarden (Aula)

Categorieën


Thema: Over.. verslaving, vergeving en bevrijding
Spreker: Arjan van Essen

In november is het 10 jaar geleden dat Arjan van Essen voor de laatste keer het casino bezocht. Tot die tijd leefde hij een dubbelleven. Enerzijds was hij de oprecht liefhebbende vader en echtgenoot, betrokken docent, gedreven politicus en een goede vriend. Anderzijds was hij de man die leed aan een steeds heftiger gokverslaving, waar niemand van wist. Hij vond ook zijn rust in diezelfde ‘verborgen wereld’.

Arjan heeft in die tijd, ruim 25 jaar lang, dingen gedaan, waar hij zeker niet trots op is. Hij is afgekickt in een kliniek. Hij heeft een lange weg afgelegd om van zijn verslaving los te komen. Vergeving en schuld belijden speelden daarbij een grote rol. Hij leerde waar Jezus is, is licht. En dat kan zelfs op donkere plaatsen. Licht is geen keerzijde van donker. Als je op een donkere plaats licht brengt wordt het licht. Als je op een lichte plaats donker brengt, blijft het licht.

Arjan leeft inmiddels 10 jaar verslavingsvrij. Toch is het zo’n groot deel van zijn leven, dat het nooit helemaal weg zal zijn. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en doet dit nog steeds. Nu, vanuit eigen krachtige kwetsbaarheid. Hij deelt onder meer zijn levensverhaal op het podium. Arjan is ook meerdere keren op televisie geweest, zoals bij Pauw en in het TV-programma De Verandering van de EO.

Een zeer bijzonder levensverhaal van een Gouwenaar. Een verhaal over verslaving, vergeving en bevrijding. Waar was Jezus? En welke rol speelde God in zijn herstel? Arjan komt zijn getuigenis zondag 12 mei met ons delen. We zien er ontzettend naar uit!

Aanvang: 19.00 uur. Deuren open om 18.30 uur. Neem gerust mensen, bekende(n) of vrienden mee. De entree is gratis.

Op de hoogte blijven? Volg ons ook op Facebook of Instragram

Video-uitnodiging van Arjan!

PraiseAvond-12-mei- Arjan van Essen

PraiseAvond met Arjan van Essen