PraiseAvond: zondag 17 maart 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/03/2019
19:00 - 20:30

Locatie
Chr. Scholengemeenschap De Goudse Waarden (Aula)

Categorieën


Thema: God in Gouda
Spreker: Johan Selier

God heeft een passie voor alle mensen en daarmee ook voor de mensen in Gouda. God wil aanwezig zijn. Daarom is het zo geweldig dat we Hem mogen aanbidden en lofprijzen. Er zijn echter zoveel mensen in Gouda, die God nog niet of niet meer kennen. Het hart van God gaat uit naar ieder in Gouda en de omgeving. Net zoals Zijn hart vol liefde klopt voor jou en mij, zo is dat ook voor de mensen die Hem nog niet kennen. De Here Jezus is immers ook voor hen aan het kruis gestorven en weer opgestaan. Door Zijn Geest woont Hij in jou en mij en daarom nemen wij zo’n belangrijke plaats in wanneer we spreken over Gods aanwezigheid in Gouda. Hier gaan we de komende PraiseAvond dieper op in. God in Gouda!

Het belooft een bijzondere avond te worden. We zien er naar uit je te ontmoeten. Kom je uit de omgeving van Gouda? Bodegraven, Reeuwijk, Haastrecht voel je net zo welkom! Je mag het thema lezen als God in.. >vul jouw woonplaats< in. De deuren gaan om 18.30 uur open, we beginnen om 19.00 uur.

Johan Selier is voorganger van de Parousia Gemeente in Gouda. Een gemeente met een mooie groep mensen, heel diverse culturen, maatschappelijke en kerkelijke achtergronden. Samen delen we het verlangen dat de Here Jezus de centrale plaats inneemt in ons leven, onze gemeente en onze stad. Johan is getrouwd met Marieke en heeft drie kinderen.

Op de hoogte blijven? Volg ons ook op Facebook of Instragram