PraiseAvond: zondag 20 januari 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/01/2019
19:00 - 20:30

Locatie
Chr. Scholengemeenschap De Goudse Waarden (Aula)

Categorieën


Overwinning door Aanbidding

Je herkent het vast wel. Hoe beter het met je gaat, hoe meer je zin hebt om God te prijzen.
Hoe hoger de bergtop in je leven, hoe groter jouw verlangen is om God te aanbidden.
Het is goed om Hem te aanbidden op dit moment, maar weet je dat aanbidding ook een wapen is voor in de moeilijke tijden?

Ik kijk er onwijs naar uit om zondag 20 januari met elkaar te kijken naar de strijd waar het volk Israël in zat met de Amalekieten. Daar zien we hoe belangrijk aanbidding is in ons leven. Vaak proberen we in moeilijke situaties of in strijd zelf hard te werken en de overwinning te behalen. Deze avond gaan we ontdekken dat je beter je handen omhoog kan houden en je overgeven… aan God! Aanbidding is een prachtig wapen dat God ons heeft gegeven voor elke situatie die we tegen komen. En weet je wat mooi is? Door aanbidding verandert je perspectief: God wordt groter en je situatie wordt kleiner.

Jeroen Dorstijn komt spreken en is de voorganger van GodCentre Gouda. Een frisse kerk waar Jezus centraal staat in alles wat ze doen.

We beginnen om 19.00 uur. De deuren zijn om 18.30 uur open. Neem gerust vrienden, vriendinnen, broers of zussen mee. Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook & Instagram

PraiseAvond zondag 20 januari