PraiseAvond zondag 5 november 2017!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/11/2017
19:00 - 20:30

Locatie
De Goudse Waarden

Categorieën


Thema: ‘Leven vanuit verwondering’ met Jorn den Hertog! 

We rennen maar door. De agenda staat vol, we moeten ‘vrije tijd’ inplannen, er wordt veel van ons verwacht en we voelen ons soms schuldig omdat we geen ‘tijd voor God’ hebben gemaakt. Je kan echter ook leven vanuit rust en verwondering – onder de indruk van Degene die tijd bedacht heeft. Onder de indruk zijn van een God die alles heeft gemaakt. Als we ons (echt) verwonderen dan groeit het besef van een wonder, ja het is mogelijk bij Hem! Het is mogelijk om te leven vanuit Gods liefde: helemaal vrij. Hoe kunnen we, net als kleine kinderen, met een open houding leven? Hoe kunnen we God ontmoeten in het dagelijks leven? Hoe kunnen we leven vanuit een diepe rust en acceptatie?

Jorn zal spreken over het cadeau dat ‘verwondering’ heet. Soms heb je het nodig om even stil te staan, om je heen te kijken en te beseffen dat het leven, mét al haar ups & downs, daadwerkelijk ‘zeer goed’ is. Soms heb je het nodig om te herinneren dat er Iemand is die jou door en door kent – zelfs als jij het leven niet begrijpt. Er is zoveel leven, schoonheid en liefde om ons heen – alleen zien we het wel? Ik geloof dat God ons wil leren om te leven vanuit verwondering.

Wees welkom! 

Van harte uitgenodigd! Neem vrienden, vriendinnen gerust mee. Iedereen is welkom! De deuren gaan om 18.30 uur open, de avond begint om 19.00 uur! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram! Vragen over de PraiseAvond? Neem contact op!

Afbeeldingen bij deze avond.. (klik om te vergroten)

Jorn den Hertog