Kerk in Gouda

kerk-in-gouda-1Nieuw in Gouda of op zoek naar een kerk in Gouda? Het aanbod van kerken is in onze Goudse stad enorm. Wij maken graag persoonlijk kennis met je en willen je graag helpen om je plek in te vinden. Bij de PraiseAvond komen jongeren uit veel verschillende kerken, uit Gouda, maar ook daarbuiten.

Kerk in Gouda: de PraiseAvond

Wij zijn de PraiseAvond. Een interkerkelijke organisatie met passie voor jongeren. We hebben het verlangen dat jongeren en tieners op een persoonlijke manier in aanraking komen met God. De liefde van Jezus. Ze zijn waardevol en wij willen hen helpen dat te ontdekken. Als je weet dat je waardevol bent dan kun je pas echt van betekenis zijn! Wij zijn een organisatie, maar we zien onszelf ook zeker als een onderdeel van de kerk in Gouda. Samen bouwen we zijn kerk het Koninkrijk van God! Wij verwelkomen graag nieuwe mensen en medewerkers. Meehelpen? Dat kan!

Op zoek naar een kerk in Gouda?

Als je nieuw bent in een stad, dan kan de zoektocht naar een (geschikte) kerk moeilijk zijn. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een andere gemeente of kerk. Wij geloven dat het begint bij ontmoeting. Samen kletsen, samen zoeken. Kom gerust bij een van onze avonden langs. Wij praten graag met je. Kerkelijk Gouda, daar zijn wij erg bekend mee. Bij de PraiseAvond werken mensen uit allerlei verschillende kerken mee. Dus wij kunnen je ook helpen in je zoektocht. Ben je wat ouder, wees dan ook welkom! Ons team van medewerkers kent verschillende leeftijden: jong en oud. Wanneer is de eerst volgende avond? Check onze agenda. Wij denken dat de PraiseAvond ook een ideale manier kan zijn om in contact te komen met nieuwe bekenden in Gouda. Mensen uit verschillende kerken in Gouda. Voor of na afloop van de avond is er altijd ruimte om onderling of met onze medewerkers een praatje te maken. Dat is de Praiseavond: een betrokken team voor de kerk in Gouda!

Een vraag over de kerk in Gouda?

Heb je een vraag aan ons? Een vraag over kerken in Gouda? Wil je meewerken? Stuur ons een bericht!

Volg ons op Facebook

Lijst met kerken in Gouda

Kerkelijke gemeenten in Gouda. Een overzicht: