Over ons

Wij zijn de PraiseAvond!

Al vijftien jaar lang bestaat de PraiseAvond uit enthousiaste jongeren die mensen willen vertellen over het leven met God. Jonge mensen op zoek naar meer van God!

Wij zijn een interkerkelijke organisatie met passie voor jonge mensen. Er zijn op dit moment zeker dertig mensen betrokken, maar gedurende de jaren zijn dat er misschien wel duizend geweest. Niet alleen tijdens de Praiseavond ‘zien’ mensen wie God is, maar ook achter de schermen wordt ontdekt wat Gods plan is met ons leven. Binnen de teams wordt vóór, tijdens de ná de avond hard gewerkt om tot ons doel te komen. Wat we willen? Op verschillende manieren willen we dat mensen Gods geweldige plan met hun leven gaan ontdekken, in relaties en in identiteit!

De PraiseAvond (6 tot 7 keer per jaar)

Een heerlijke avond vol aanbidding, waarbij je wordt aangevuurd in jouw leven met God. De aanbidding wordt geleid door onze band en er komen tal van sprekers. Tijdens en rond de avond is het mogelijk om voor je te laten bidden. Er is een gebedsteam aanwezig.

praiseavond-over-ons

Ons verlangen

Als PraiseAvond hebben wij het verlangen dat jongeren en tieners op een persoonlijke manier in aanraking komen met de liefde van Jezus. Dat we ontdekken hoe waardevol we zijn en dat we gaan zien wat voor invloed we kunnen en mogen hebben in onze omgeving. Kortom:

Laten zien dat Jezus leeft!

Tweeduizend jaar geleden stond hij op uit de dood én momenteel is Hij bij zijn Vader. Maar dat is niet ver weg! Hemel en aarde zijn nauw met elkaar verbonden, dat kwam Jezus o.a. vertellen. Op dit moment is Jezus nog steeds 'present' en koning van vele mensen. Dat Jezus IN ons leeft, dat hij het beste is wat ons is overkomen, dat willen we laten zien en vertellen.

Maak alle Gouwenaren (en omgeving) tot mijn discipel...

Jezus kennen, van hem leren én anderen meenemen in het leven met Hem! Dat is wat we willen. Waarom? Omdat Jezus op deze manier zijn kerk bouwt! Hoe kan jij dit doen?

Samen = Power!

Het is gaaf om samen 'het koninkrijk van God' te verkondigen, net zoals Jezus dat deed. Wij zijn nu samen zijn handen, voeten en mond. Juist bij de PraiseAvond zie je dat iedereen zijn talent mag inzetten. Help jij ook mee?

Reacties

Alle generaties!

8 februari (extra)

We verwelkomen niet alleen jongeren, maar zien alle generaties graag komen.

We zijn een organisatie met passie voor jongeren. We beseffen dat het heel gaaf kan zijn om als ouder met je kind(eren) te komen. Dat juichen we toe. Overigens zien we ook vaak oudere generatiegenoten aanschuiven. Onze focus ligt op jong, maar oud is ook welkom. Want ze voelen zich vaak nog jong 😉 .